23 Μαρ 2016

ABC ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2016


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας Βετεράνων μεταξύ των Βετεράνων Άνοιξης και των Βετεράνων Ελλάδας, το Σάββατο 19 Μαρτίου, στο κλειστό της Άνοιξης.

Πολλά και μεγάλα ονόματα από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ (και όχι μόνο), στήριξαν την προσπάθεια του ABC για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, δείχνοντας το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού, που φροντίζει για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ντίνος Αγγελίδης, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Καζιάνης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Βασίλης Ντάκουλας… Μαζί τους αγωνίστηκαν οι Γιάννης Κοκκίνης και Βαγγέλης Μπουραντάς.

Στον πάγκο, με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιάννης Ιωαννίδης!

Με την ομάδα της Άνοιξης αγωνίστηκαν οι

Γιώργος Αναστόπουλος, Κώστας Βάγιας, Ηλίας Δημητρός, Κώστας Θρασυβουλίδης, Μιχάλης Κοκκινάς, Μιχάλης Κολέτσος, Γιάννης Λύβας, Μπάμπης Μπουγάς, Βασίλης Μπουγιούκος, Κίμων Μαλαταράς, Γιώργος Μαστρονικόλας, Μιχάλης Μαυρομάτης, Κώστας Μουντζούρης, Κώστας Πανταζής, Νάσος Φανός.
Μαζί τους ο νεοφώτιστος, βοηθός προπονητή στην Ακαδημία μας, Γιάννης Μαυροειδάκος.
Στον πάγκο της Άνοιξης ο Νίκος Δρούμπαλης και ο Νίκος Φώσκολος, προπονητές της Ακαδημίας ABC.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:
Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης
Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κοκμοτός 
Εκπρόσωπος της περιφέρειας Στέλιος Κοροβέσης
Ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης (ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε φιλανθρωπικούς αγώνες με τους Βετεράνους της Άνοιξης, αυτή τη φορά ένας ελαφρύς τραυματισμός δεν του το επέτρεψε. Έκατσε όμως στον πάγκο με την ομάδα και έζησε από κοντά την εμπειρία!)

Παρευρέθησαν επίσης αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας, αλλά και εκατοντάδες (!) κόσμου που ήρθε να γνωρίσει από κοντά τα αστέρια του μπάσκετ και να στηρίξει και αυτήν την πρωτοβουλία του ABC.

Η ομάδα μπάσκετ της Άνοιξης, το ABC, με αυτή την πρωτοβουλία, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο του αθλητισμού και του μπάσκετ την περιοχή μας. Η πλούσια εξωαγωνιστική δραστηριότητα και η προβολή της περιοχής που απορρέει από αυτήν, (φιλανθρωπικά φιλικά, αιμοδοσίες, 3x3 ενηλίκων κά), σε συνδυασμό με την εξαιρετική πορεία όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου μας, φέρνει την ομάδα μας και την περιοχή μας ψηλά στο αθηναϊκό μπάσκετ και μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση…
Εκτός από το Δήμο Διονύσου, ευχαριστούμε:

το Χρήστο Φερεντίνο, που είχε την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και να δώσει το δικό του προσωπικό τόνο στην εκδήλωση...

Επίσης τους υποστηρικτές μας:


Και για την επικοινωνία:
ALL STAR BASKET
GingeRadio

Ο αθλητισμός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη με την ευχή να ξεπεραστούν σύντομα τα προβλήματα…

Δείτε φωτό από την εκδήλωση εδώ.
 
Καλή συνέχεια!

ABC Team