31 Ιουλ 2016

Απολογισμός 2015-2016


Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της...

Με αίσθημα ικανοποίησης για την ομάδα μας η χρονιά που τελείωσε, με αίσθημα αισιοδοξίας η χρονιά που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες…

Πέντε (5) αγωνιστικά τμήματα τη χρονιά που πέρασε:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2001-02)
ΜΙΝΙ (2003)
ΠΡΟΜΙΝΙ (2004)
Κ11 (2005)
Κ10 (2006+)

Η πορεία όλων των τμημάτων εξαιρετική, τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ όσο και στα Τουρνουά που πήραν μέρος, εντός και εκτός Αθήνας.

Ξεχωρίζουμε:

Το ΜΙΝΙ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Λουτράκι, στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα μας έχασε στον τελικό, στις λεπτομέρειες, από την ομάδα του Περιστερίου (με την οποία είχαμε επίσης συναντηθεί στον επίσημο τελικό της ΕΣΚΑ, τη χρονιά 2014-2015). Αξιοσημείωτη η πορεία της ομάδας μας έως τον τελικό: Στον ημιτελικό διασταυρώθηκε και απέκλεισε την ομάδα του ΠΑΟ με σκορ 53-45

Ο αθλητής μας Σπύρος Χειράκης κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων του τουρνουά.

Το τμήμα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, στο Πασχαλινό τουρνουά του Λουτρακίου, που διοργανώνει το ΤΝΒΑ, έφτασε αήττητο έως τον τελικό και κατέκτησε την πρώτη θέση (για την ηλικία) και το χρυσό.
Ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Αναστόπουλος κέρδισε τον τίτλο MVP (πολυτιμότερος παίκτης) του τουρνουά.

Το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ κατέκτησε τη δεύτερη θέση (για την ηλικία) στο Πασχαλινό τουρνουά του Λουτρακίου, έχοντας μόνο μία ήττα από την τούρκικη ομάδα που κατέκτησε την πρωτιά.

Το τμήμα Κ11, για δεύτερη συνεχή χρονιά, χωρίς ήττα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ABC Cup 2016, το τουρνουά για μικρές ηλικίες που διοργανώνει η ομάδα μας.

Πραγματικός παιδικός αθλητισμός - πραγματικές διακρίσεις!

Το τμήμα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2016-2017 (2002-2003) συμμετείχε το καλοκαίρι σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ υπό την αιγίδα του τοπικού Δήμου. Η ομάδα μας αξιοποίησε την ευκαιρία, τα παιδιά ταξίδεψαν πρώτη φορά ως ABC με αεροπλάνο, έκαναν μίνι διακοπές και έμειναν συνολικά τέσσερις (4) ημέρες στο όμορφο νησί.


Πλήθος εκδηλώσεων και διοργανώσεων και αυτή τη χρονιά. Ετήσιος Χορός (με πρωτοφανή συμμετοχή, ABC Cup, κοπή πίτας και άλλα πολλά.

Ξεχωρίζουμε: 

Για άλλη μία φορά… ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ! 

Φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
Το Σάββατο 19 Μαρτίου, στο κλειστό της Άνοιξης...

Πολλά και μεγάλα ονόματα από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ (και όχι μόνο), στήριξαν την προσπάθεια του ABC για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, δείχνοντας το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού, που φροντίζει για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ντίνος Αγγελίδης, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Καζιάνης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Βασίλης Ντάκουλας, Γιώργος Σιγάλας…

Στον πάγκο, με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιάννης Ιωαννίδης!
 
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος!

Την εκδήλωση παρακολούθησαν:

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κοκμοτός, εκπρόσωπος της περιφέρειας Στέλιος Κοροβέσης, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες κόσμου.

Η ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Δήμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη παρόμοια προσπάθεια!
Ο Σύλλογός μας, το ABC, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν τη χρονιά που μας πέρασε, προπονητές, εφόρους, Διοίκηση…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς, για την υπομονή τους και την στήριξή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου και των παιδιών…

Συγχαρητήρια και Ευχαριστώ στα παιδιά, τους αθλητές μας, που καταβάλουν προσπάθειες και κάνουν υπερβάσεις καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τα μεγαλύτερα από αυτά έχουν κάνει τον αθλητισμό μέρος της ζωής τους, εκπληρώνοντας έτσι τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας μας…

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα αγωνιστικά τμήματα θα είναι οκτώ (8) και στον μη αγωνιστικό τομέα πλήθος εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί.

Τα καλύτερα έρχονται!

ABC Team