1 Ιουν 2015

Μόνο υπερηφάνεια γι αυτήν την ομάδα!



Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση της Δεύτερης Θέσης στο Πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ (2003) της ΕΣΚΑ (Ένωσις Σωματείων Καλαθοσφαιρίσεως Αττικής). Η ομάδα μας κάνοντας τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, κατάφερε αυτό που καμία ομάδα της περιοχής μας, από κανένα άθλημα, σε καμία ηλικία, δεν έχει καταφέρει ποτέ:

να βρεθεί στην κορυφή, ανάμεσα σε εκατόν εξήντα (160) ομάδες, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, μέλη της μεγαλύτερης Ένωσης του μπάσκετ στη χώρα... και μάλιστα μόλις τη δεύτερη χρονιά συμμετοχής σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Το μέγεθος της επιτυχίας γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς την περιοχή που εκπροσωπεί ο Σύλλογός μας, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε. Η ομάδα που διακρίθηκε, από την αρχή της χρονιάς, έκανε προπόνηση ή σε μισό γήπεδο ταυτόχρονα με κάποιο άλλο τμήμα, ή σε ανοικτό γήπεδο, λόγω της άδικης κατανομής του χρόνου χρήσης του γηπέδου της Άνοιξης, η οποία έγινε με βάση αναληθείς δηλώσεις κάποιων Συλλόγων σχετικά με τη δυναμικότητά τους.

Στο FINAL FOUR, που έγινε στο γήπεδο του Ηλυσιακού, την ομάδα μας ακολούθησαν και υποστήριξαν περισσότεροι από διακόσιοι (200) φίλαθλοι από το Δήμο μας, συναθλητές, γονείς και φίλοι.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, οι αθλητές μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά η ομάδα μας δεν κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Περιστερίου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση...
 

Εντυπωσιακή λεπτομέρεια, παράσημο για το ήθος που εκπέμπει η ομάδα μας, το γεγονός πως στο μεγάλο τελικό ενάντια στην μεγάλη ομάδα του Περιστερίου, στο πλευρό των φίλων της ομάδας, στάθηκαν οι αθλητές και οι φίλοι των ομάδων του Ηλυσιακού και του Παπάγου, ομάδες που αντιμετώπισε, απέκλεισε και προσπέρασε η ομάδα μας στη φάση του TOP TEN και στον ημιτελικό, μία μέρα νωρίτερα αντίστοιχα.
 
Το ταξίδι (για φέτος) τελειώνει κάπου εδώ...
 
Τα καλύτερα έρχονται!
 
Play for the Team
&
Let us Dream!